Правда і вигадка 

Багато хто обурюється, що подібні реагенти стали використовувати замість звичної всім солі, яка, на їхню думку, є абсолютно безпечною. Однак, це не так. Сіль теж є хлоридом, що розтоплює лід, причому в порівнянні з аналогами вона набагато агресивніша. Вона роз'їдає метал і дратує шкіру, до того ж ефективна лише за температури вище -9 градусів. У сучасних реагентах використовуються інші хлориди, які менш небезпечні і більш дієві.

Деякі люди вважають, що подібні засоби призводять до корозії і псують взуття. Однак у них, навпаки, містяться спеціальні добавки, які знижують агресивні властивості ключових компонентів. А при попаданні в ґрунт вони удобрюють його, а не засолюють. Помилковою є і думка про те, що від реагентів утворюється один бруд. Насправді, це ознака того, що засіб дійсно ефективно працює. Просто комунальні служби не встигають прибирати сніг, що розтанув.

Чимало людей боїться, що реагенти отруйні та небезпечні для здоров'я, особливо для тварин. Насправді всі склади проходять ретельну перевірку щодо безпеки. Якщо реагенти використовуються в межах допустимої концентрації, жодних проблем вони не можуть доставити. З цієї причини вигадкою є думка про те, що вони викликають хімічні опіки на лапах тварин.

Таким чином, страшилки, які розповідають про подібні засоби - не більше, ніж вигадка. Тому боятися використати їх не варто. За бажання придбати антиожеледні реагенти можна у нас. Ми також пропонуємо безліч інших товарів, затребуваних у дорожній сфері - делініатори, острівці безпеки, металеві огорожі та інше.