BISCHOFITE ENERGY – сучасний протиожеледний реагент природнього походження, для швидкого та ефективнго усунення ожеледі, снігового накату, льодяних осередків. Модифікований інгібіторами корозії для захисту основних груп металів. Застосовується для швидкого руйнування усіх видів зимової слизькості на автошляхах та територіях з різним твердим покриттям, у діапазоні температур навколишнього середовища до -350С. 068-355-27-70


750 
  • Бренд: BISCHOFITE ENERGY
  • Доставка прораховуєтся під час оформлення замовлення: 

Подробнее


Якість підтверджується Національним сертифікатом відповідності, успішними результатами випробовувань профільними службами «Укравтодору» в українських містах (Київ, Чернігів, Донецьк, Вінниця, Львів) та Сертифікованим Спеціалізованим Випробувальним Центром, відповідає умовам ТУ та санітарно-гігієнічному висновку МОЗ України.

Споживчі переваги:
1. Природній екологічно безпечний продукт
2. Низька вартість за рахунок малої потреби норм дозування
3. Швидка плавильна дія
4. Широкий діапазон робочих температур (-35С)
5. Тривалість дії – майже не залежить від опадів
6. Руйнує лід, збагачує ґрунт
7. Не руйнує бетон, плитку, асфальт*
8. Не створює токсичних сполук у ґрунті, стічних водах
9. Не зашлаковує водостоки міської та дорожньої інфраструктури
10. Не здійснюють корозійний вплив на основні групи металів, а також на кузовну сталь, конструкційні матеріали
11. Зручна упаковка для безпеки зберігання та використання

Застосування:
В якості профілактичного засобу для швидкої обробки поверхні до початку чи під-час формування льоду, снігових накатів, слизькості та інших видів снігових та льодових утворень. Особливо дієвий для над швидкої боротьби з ожеледицею, щільними намерзаннями, пришвидшує відщеплення від поверхні матеріалу, прискорює прибирання зруйнованого льодового покриття за різних зимових умов (снігопади, град/дощ, іній, ожеледь, чорний лід). Режими згідно з «Єдиними правилами зимового утримання автомобільних доріг» ПГ.1-218-118.

Сопутствующие товары